Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟ παντού!!! Και στο πινγκ - πονγκ


Οι μάχες των «αιωνίων» σε όλα τα αθλήματα είναι ιδιαίτερες. Η σεζόν άνοιξε στο βόλεϊ στην πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και μια που οι υπόλοιπες αργούν ακόμη, οι φίλαθλοι έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον τους και συγκεκριμένα στο πινγκ-πονγκ. Σε μια πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου για τα δεδομένα του αθλήματος, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Λεωφόρο, με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν νικητές με 4-0.


Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου, καθώς η αίθουσα που έδινε μέχρι πρότινος τα ματς ο Παναθηναϊκός μπορούσε να συγκεντρώσει μόλις 30 άτομα. Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε ματ, καθώς το παρών έδωσαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι οι κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ξεχωρίζουν άθλημα.Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα ξίφη τους μετά από 19 χρόνια, μια και οι «πράσινοι» είναι νεοφώτιστοι στην Α1 κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν εξαρχής το φαβορί έφυγαν με το διπλό επικρατώντας με 4-0, ένα αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο γήπεδο βρέθηκε και τηλεοπτικό συνεργείο για να καλύψει το γεγονός, ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα. Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα κατά του αντιπάλου δεν έλειψαν, αλλά από εκεί και πέρα δεν συνέβη τίποτα που να χαλάσει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

«Η παρουσία του κόσμου, είναι πάντα ευχάριστη, αν και στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα έλεγα ότι έκανε απαραίτητα καλό στην ομάδα. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι και κάνουμε παρέα έξω από το γήπεδο, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Οι φίλαθλοι χρειάζονται εκπαίδευση επομένως, γιατί εδώ δεν είναι ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο, που ήρθε να μας υποστηρίξει», δήλωσε από την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Πετρής.

Στον αντίποδα, ο Τάσος Ρηνιώτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Μας έκανε τεράστια εντύπωση που ήρθε τόσος κόσμος, όταν χτες (Σάββατο) στο ντέρμπι με το Πέρα ήταν μόλις 30 άτομα. Προσωπικά τη χάρηκα αυτή την ατμόσφαιρα. Θύμιζε...γήπεδο βέβαια, όμως είναι σημαντικό για το άθλημά μας να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού στα παιχνίδια. Για τον αγώνα δεν υπήρχε άγχος γιατί η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη, απλά ήμασταν επηρεασμένοι ψυχολογικά από την χτεσινή ήττα».

Τα αποτελέσματα
Παναγιώτης Πετρής-Λευτέρης Μάκρας 1-3 (8-11, 7-11, 11-7, 3-11)
Κωνσταντίνος Κωστόπουλος-Τάσος Ρηνιώτης 1-3 (3-11, 11-13, 11-5, 9-11)
Λιούμπομιρ Γκεοργκίεφ-Κλαούντιο Κύρου 2-3 (11-9, 7-11, 4-11, 16-14, 5-11)
Κωστόπουλος/Γκεοργκίεφ-Ρηνιώτης/Κύρου 1-3 (5-11, 11-9, 8-11, 7-11)

Ρεπορτάζ απο το gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου