Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

GREEN WEEKEND!!!
















Από που να ξεκινήσουμε αυτή την ομορφη Δευτέρα. Χρονολογικά είναι το καλύτερο πιστεύω.



Την Παρασκευή, τα κορίτσια του βόλλευ επικράτησαν 1-3 του Μαρκόπουλου σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Με τη συμπαράσταση 200 οπαδών και κορυφαία την αρχηγό, Ρούξι Ντουμιτρέσκου φτάσαμε σε μία άνετη νίκη.




Το Σάββατο το μεσημέρι, τα παλικάρια του πόλο, επικράτησαν της Χίου με 7-6. Παρά την προκλητική διαιτησία του Μίραλη και τα προβλήματα που τελειωμό δεν έχουν για το τμήμα (με τελευταίο αλλά μεγαλύτερο το τροχαίο ατύχημα του παίχτη μας, Κώστα Δήμου), οι 400 πιστοί που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έσπρωξαν την ομάδα μας σε μία νίκη που την έφερε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος!!!


Την Κυριακή, η ομάδα μπάσκετ έδωσε ρεσιτάλ ολοκληρωτικού μπάσκετ μπροστά σε 10.000 οπαδούς που δεν σταμάτησαν το πάρτυ στις εξέδρες. Δε θα αναφερθούμε σε κάποιον ξεχωριστά διότι με τελικό σκορ 97-50 σίγουρα θα αδικήσουμε κάποιον. Η ομάδα δείχνει πως ετοιμάζεται για απογείωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Και τέλος Κυριακή βραδάκι 10 λεπτά , στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, ήταν αρκετά για να σκορπίσουμε το παοκάκι στους ..3 ανέμους. Σε καμία περίπτωση οι γαύροι του βορρά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να τελειώσει και 5,6-0. 35.000 φίλοι παρά τη βαθμολογική ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θεση της ομάδας συμπαραστάθηκαν με πάθος στους παιχτες του Τεν Κάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου