Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ήττα απο τη Ζαλγκίρις στο μπάσκετ (φιλικό τουρνουά)


Έχασε στον τελικό του τουρνουά της Μόσχας η ομάδα μας με 69 - 80. Παρά το οτι ξεκινήσαμε με πολλά άστοχα σουτ το παιχνίδι και το γεγονός πως ο Ντρου Νικολας "αφοπλίστηκε" απο νωρίς με 3 φάουλ είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά με 3 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως βγήκε η κουραση της προετοιμασίας καθώς και η έλλειψη ψηλού (απο σήμερα ενσωματώνονται Πέκοβιτς Κέτσμαν στην αποστολή) και έτσι ήρθε η ήττα. Σε έναν φιλικό μεν, χρήσιμο για συμπεράσματα δε, φιλικό τελικό.
Μετά το παιχνίδι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε:
"Παίξαμε ένα ισοδύναμο παιχνίδι που χάσαμε στο τέλος. Η Ζαλγκίρις Κάουνας έδειξε μεγάλη θέληση, είχε ψηλό κίνητρο και κέρδισε δίκαια στο τέλος. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που παίξαμε σε αυτό το τουρνουά, το οποίο ήταν υψηλού επιπέδου. Θέλαμε να πάρουμε μια γεύση του τι θα αντιμετωπίσουμε στην Ευρώπη, ιδιαίτερα με τη Ζαλγκίρις, την οποία αντιμετωπίζουμε στην πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Έχουμε άλλα πέντε δυνατά παιχνίδια στο πρόγραμμά μας, τρία στη Σλοβενία και δύο με την Έφες Πίλσεν. Είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε, για να δούμε που βρισκόμαστε. Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε και να βάλουμε κάποια πράγματα αγωνιστικά στη θέση τους, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας".

* Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει την Πέμπτη το μεσημέρι από τη Μόσχα με προορισμό τη Λουμπλιάνα, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά προς τιμήν του Ίζτοκ Ρεμς. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 26-28 Σεπτεμβρίου και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Ολίμπια Λουμπλιάνα και τη Φενέρμπαχτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου