Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό έχουμε υιοθετήσει ομόφωνα ένα πρόγραμμα ώστε το πολύ σε μια διετία να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους. Έχουμε προσλάβει έναν καταξιωμένο προπονητή με σύμβαση δύο ετών ο οποίος προφανώς θα παραμείνει στη θέση του και θα κριθεί στο τέλος αυτής της περιόδου. Άλλα στελέχη της ΠΑΕ έχουν συμβάσεις μικρότερης διάρκειας και θα κριθούν αναλόγως. Οι ποδοσφαιριστές εφ΄όσον αποδίδουν με πάθος το 100% των δυνατοτήτων τους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να ωφελούνται από τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους. Εάν όχι, είμαστε έτοιμοι με εισήγηση του προπονητή να τους αλλάξουμε μέχρις ενός.

Η ενότητα της πολυμετοχικότητας είναι πιο ασφαλής από ποτέ. Ο κ. Ν. Πατέρας με τεράστιο προσωπικό κόστος έχει ήδη αποδείξει ότι προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο Σύλλογο. Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης στηρίζει απόλυτα τις προσπάθειες που γίνονται και βοηθάει το Σύλλογο όπου και όπως μπορεί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι κάνουν το ίδιο. Οι οποιεσδήποτε αναφορές στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη για το παρελθόν ή το παρόν είναι άδικες και εκτός της νοοτροπίας που επικρατεί σήμερα στον Παναθηναϊκό. Τέλος οι κ.κ. Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, με την τεράστια προσφορά τους στον Σύλλογο έχουν κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και τα συναισθήματά τους όποτε και όπως θέλουν χωρίς αυτό να επηρεάζει την ενότητά μας και τους κοινούς μας στόχους.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν τις προσπάθειες μας, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν, κατανοούν τα λάθη και κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν γίνονται και θα γίνονται. Στην πορεία για την επιτυχία του τελικού μας στόχου μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα χαράς και λύπης και οι οποιεσδήποτε προσωρινές αποτυχίες δεν πρόκειται να μας πτοήσουν ή να μας αποπροσανατολίσουν. Όλοι μαζί στηρίζουμε το νέο όραμα και μαζί θα το πετύχουμε».
ΣΗΜΕΙΑ: 1. Στήριξη σε Τεν Κάτε 2. Σπόντα για Αντωνίου 3. Παιχτες, το νου σας!!!
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΡΕ!

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΤΣΟ + ΛΟ

Κυνήγι και κλωτσιές! :
-Στον Αντωνίου που δεν πήρε αμυντικούς που έφερε τον Τεν Κάτε και που έριξε πόρτα τις προτάσεις Ρότσα. 25 εκατομύρια Ευρό για να μου φέρει τον Κλέυτον τον Χριστοδουλόπουλο τον Ρουκάβινα και τον Σόουζα.
-Στην διοίκηση που ζει και βασιλεύει με το 60 και όχι όπως όλοι πιστεύουν 50%. Στα σιχάματα και τους αυλικούς της. Στον κάθε Γκόντζο και κάθε Αθανασόπουλο που τελικά θα "πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους".
-Στη νέα διοίκηση του 40% ΠΛΥΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ.
-Στους παίχτες και ειδικά στους Γκούμα και Καραγκούνη. Ο ΠΑΟ δεν είναι τσιφλίκι κανενός κωλοπαιδαράδες καταλάβατε; Άντε μπράβο γαμώπαιδα. Και εσυ Μάντζιο μετά το χθεσινο τελείωσες αλήτη. Που θα βρίσεις οπαδούς του ΠΑΟ. Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν καριόλη.
- Στον Μπάγεβιτς. Κάνε καμιά πλάκα να έρθεις για να φύγεις απο το ΟΑΚΑ όπως ο Μητρόπουλος. Βρωμιάρη.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ηρακλής


Αλλάξτε νοοτροπία. Αλλάξτε τη διαιτησία. Αυτά.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

...όλοι τρέμουν τον Παναθηναϊκό...

Γήπεδο: Τάφος του Ινδού, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - λάρισα 3-0 σετ (γυναίκες)

Απλά και όμορφα χωρίς ιδιαίτερη κούραση οι κοριτσάρες μας ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λάρισας και έκαναν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Το κλειστό της Λεωφόρου ήταν σχεδόν γεμάτο και οι 1.000 περίπου φίλοι του Τριφυλλιού έστησαν ένα ακόμα γλέντι στο λατρεμένο μας κλειστό.


Γήπεδο: ΟΑΚΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - αελ 102 - 58 (μπάσκετ ανδρών)

Καταρχήν μπράβο στον ΑΝΤ1 που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟ μας και την ώρα του αγώνα έβαλε ταινία. Μπράβο, πραγματικά δεν έχω λόγια. Τέλος πάντων.

Στα του αγώνα τώρα. Οι περίπου 5.000 πιστοί της αρμάδας του Ζέλικο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ο οποίος δεν επιδέχεται ιδιαίτερης ανάλυσης. Η νεαρή ομάδα της ΑΕΛ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Παναθηναϊκό και έτσι οι 44 πόντοι διαφορά αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα του αγώνα. Με τους Πέκοβιτς, Περπέρογλου και Φώτση σε δαιμονιώδη φόρμα και τον Χατζηβρέττα να κλέβει την παράσταση με ένα απίστευτο κάρφωμα αναγκάζοντας κερκίδα και πάγκο να ξεσηκωθούν, η ομάδα έδειξε έτοιμη για το πρώτο μεγάλο τεστ της χρονιάς. Το ματς της επόμενης Πέμπτης στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 44-30, 67-41, 102-58.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Βεργίνης 4, Κέτσμαν, Γιασικεβίτσιους 9 (1), Περπέρογλου 18 (3), Μπατίστ 12, Φώτσης 14 (2), Χατζηβρέττας 7, Νίκολας 5 (1), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 3 (1), Πέκοβιτς 20, Σάκοτα 6 (2).

Πράσινο Σαββατοκύριακο!


Έχουμε και λέμε:
Σάββατο:
17.00 κλειστό Λεωφόρου, Α1 Βόλεϊ Γυναικών, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΑ Λάρισας
19.00 κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ, Α1 Μπάσκετ Ανδρών, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΛ
Κυριακή:
12.00 Α1 Μπάσκετ Γυναικών, Π. Φάληρο - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
16:45 στάδιο ΟΑΚΑ, SuperLeague (...), ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ηρακλής
Υγ. Η θέση των φιλάθλων είναι κοντά στο άθλημα. Δίπλα στον Παναθηναικό μας, σε όποιο γήπεδο, σε όποιο άθλημα κι αν αγωνίζεται. Όπου "κατεβαίνει" φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος χτυπάει η καρδιά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ. Ολοι εκεί λοιπόν.

«Έφυγε» από κοντά μας ο Γεράσιμος Θεοδωράτος

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ καθώς και ένα αφιέρωμα στον ΠΟΛΥΝΙΚΗ του ΠΑΟ :
Εμείς κρατάμε μόνο αυτό και ευχόμαστε να είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Διότι έχουμε ανάγκη απο τέτοιους ανθρώπους στο Τριφύλλι:

Ο Γεράσιμος Θεοδωράτος ο πλέον πολυνίκης προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ τoυ Παναθηναϊκού «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 82 ετών και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την ονομαστική του εορτή.

Αγωνίστηκε ως αθλητής στον Παναθηναϊκό το 1939 και από το 1961 ανέλαβε αμισθί προπονητής και έμεινε μέχρι το 1968. Ως προπονητής κατέκτησε 10 τίτλους. Πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα, δύο πρωταθλήματα Αθηνών και τρία πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων. Έφερε μεγάλες και πρωτόγνωρες επιτυχίες στον σύλλογο και ανέδειξε πολλούς σπουδαίους παίκτες που άφησαν εποχή, όπως οι Γεωργαντής, Ηλιόπουλος, Μπεργελές, Αγραπιδάκης, Χασάπης, Παπαδόπουλος.
Σπούδασε και αρίστευσε έχοντας συμφοιτητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο ήταν μαζί στην πρώτη Εθνική ανδρών τη δεκαετία του ‘50, ενώ πολλές φορές αγωνίστηκαν συμπαίκτες στην ομάδα της Παντείου.

Ο Θεοδωράτος μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του έμενε μαζί με τον αδελφό του σε διαμέρισμα της οδού Μέτωνος στην πλατεία Κουμουνδούρου. Στο προσκέφαλο του είχε πάντα τις φωτογραφίες των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
«Το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω είναι οι αυτές οι φωτογραφίες και τα έπαθλα μου. Στεναχωριέμαι γιατί όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θα μπορέσω να τα πάρω μαζί μου», μας είπε νόημα λίγους μήνες νωρίτερα….
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 12μ.μ. από το κοιμητήριο της Βούλας.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ομάδες και λαός μία γροθιά!!!






Μία υπέροχη πράσινη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε εχθές. η αρχή έγινε στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ όπου ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ συνέτριψε την άτυχη Ζαλγκίρις Κάουνας 78 - 51. Η ομαδάρα του Ομπράντοβις με κορυφαίους τους Διαμαντίδη, Πέκοβιτς και Φώτση, αλλά και τους Σάρας και Μπατίστ να μην υστερούν δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης από τους Λιθουανούς. Ο κόσμος του Τριφυλλιού έδωσε βροντερό παρόν και ανάγκασε για πολλοστή φορά παίχτες και προπονητές να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Τι κρατάμε:
Την ομαδάρα του Ζέλικο, τι άλλο;
Τον τρελαμένο κόσμο.

Στο ...διπλανό γήπεδο μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ, η ομάδα ποδοσφαίρου μας έδωσε κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης (2 - 2) για το Τσάμπιονς Λίγκ. Ενώ καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, πράγμα πολύ σημαντικό, φαίνεται πως θα πληρώνουμε όλη τη χρονιά τον λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό του κυρίου Αντωνίου όσον αφορά την αμυντική θωράκιση της ομάδας μας. Ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ και ο Άλεξ Τζόρβας με τις επεμβάσεις του έδειξε ότι η φανέλα με το νούμερο "1" του ανήκει δικαιωματικά. To θερμό χειροκρότημα των 70.000 θεατών στο τελευταίο σφύριγμα του άγγλου διαιτητή (ο οποίος δεν είδε το χέρι στο πρώτο γκολ των γερμανών κατοχυρώνοντας το ως κανονικό) άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και για τις σχέσεις κόσμου και ομάδας που τόσο πολύ έχουν ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια.

Τι κρατάμε:

Τον υπέροχο κόσμο του τριφυλλιού
Την εκπληκτική χωρογραφία
Την απόδοση του Μάντζιου

Θέλουμε να ξεχάσουμε:

Αγγλία-Γερμανία συμμαχία. Ο διαιτητής όχι απλά δεν "έπαιξε" έδρα αλλά μπορούμε να πούμε πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ των Γερμανών ήταν πεντακάθαρο ΧΕΡΙ.
Τα αμυντικά κενά...

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟ παντού!!! Και στο πινγκ - πονγκ


Οι μάχες των «αιωνίων» σε όλα τα αθλήματα είναι ιδιαίτερες. Η σεζόν άνοιξε στο βόλεϊ στην πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και μια που οι υπόλοιπες αργούν ακόμη, οι φίλαθλοι έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον τους και συγκεκριμένα στο πινγκ-πονγκ. Σε μια πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου για τα δεδομένα του αθλήματος, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Λεωφόρο, με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν νικητές με 4-0.


Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου, καθώς η αίθουσα που έδινε μέχρι πρότινος τα ματς ο Παναθηναϊκός μπορούσε να συγκεντρώσει μόλις 30 άτομα. Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε ματ, καθώς το παρών έδωσαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι οι κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ξεχωρίζουν άθλημα.Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα ξίφη τους μετά από 19 χρόνια, μια και οι «πράσινοι» είναι νεοφώτιστοι στην Α1 κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν εξαρχής το φαβορί έφυγαν με το διπλό επικρατώντας με 4-0, ένα αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο γήπεδο βρέθηκε και τηλεοπτικό συνεργείο για να καλύψει το γεγονός, ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα. Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα κατά του αντιπάλου δεν έλειψαν, αλλά από εκεί και πέρα δεν συνέβη τίποτα που να χαλάσει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

«Η παρουσία του κόσμου, είναι πάντα ευχάριστη, αν και στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα έλεγα ότι έκανε απαραίτητα καλό στην ομάδα. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι και κάνουμε παρέα έξω από το γήπεδο, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Οι φίλαθλοι χρειάζονται εκπαίδευση επομένως, γιατί εδώ δεν είναι ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο, που ήρθε να μας υποστηρίξει», δήλωσε από την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Πετρής.

Στον αντίποδα, ο Τάσος Ρηνιώτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Μας έκανε τεράστια εντύπωση που ήρθε τόσος κόσμος, όταν χτες (Σάββατο) στο ντέρμπι με το Πέρα ήταν μόλις 30 άτομα. Προσωπικά τη χάρηκα αυτή την ατμόσφαιρα. Θύμιζε...γήπεδο βέβαια, όμως είναι σημαντικό για το άθλημά μας να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού στα παιχνίδια. Για τον αγώνα δεν υπήρχε άγχος γιατί η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη, απλά ήμασταν επηρεασμένοι ψυχολογικά από την χτεσινή ήττα».

Τα αποτελέσματα
Παναγιώτης Πετρής-Λευτέρης Μάκρας 1-3 (8-11, 7-11, 11-7, 3-11)
Κωνσταντίνος Κωστόπουλος-Τάσος Ρηνιώτης 1-3 (3-11, 11-13, 11-5, 9-11)
Λιούμπομιρ Γκεοργκίεφ-Κλαούντιο Κύρου 2-3 (11-9, 7-11, 4-11, 16-14, 5-11)
Κωστόπουλος/Γκεοργκίεφ-Ρηνιώτης/Κύρου 1-3 (5-11, 11-9, 8-11, 7-11)

Ρεπορτάζ απο το gazzetta.gr

πάοκ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0 - 0

Είπαμε υπομονή, αλλά αυτό το πράγμα δε βλέπεται. Πραγματικά δε βλέπεται. Το μόνο που ελπίζω είναι αυτη η χρονιά να είναι όντως μεταβατική γιατί αλλιώς... Σε ένα ματς οπου καλύτερος παίχτης είναι ο Βύντρα καταλαβένετε για τι μιλάμε.
Τέλος αυτό. Πάμε για την Τετάρτη τώρα, δεν υπάρχει χρόνος για πολλές σκέψεις. Αυτός που πρέπει να τα διορθώσει αυτά είναι ο Χενκ Τεν Κάτε. Και γρήγορα. Πολύ γρήγορα.

Που πα' ρε Πέτρο;

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πάντως, ήταν ενοχλημένος από τη στάση του «τριφυλλιού», θεωρώντας ότι σκοπίμως «σήκωσε» το θέμα. «Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε πριν δημιουργήσει θέμα στις εφημερίδες να πάρει ένα τηλέφωνο. Αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανε. Αν ήμασταν στο δικό του άρμα, θα είχε πάρει» ανέφερε χαρακτηριστικά και έριξε τις σπόντες του: «Αφήστε που έχουν περάσει πέντε αγωνιστικές και, όπως βλέπετε, δεν έχουμε ούτε χορηγό στη φανέλα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει έξι χρόνια τον ΟΤΕ. Δηλαδή, εμείς δεν πληρώνουμε πάγιο τηλεφώνου;».
Σε ποιανού το άρμα είσαι ρε Θεοδωρίδη; Από τα καλά αυτογκόλ πάντως, δε λέω. Όσο για τον ΟΤΕ.. ΟΚ, δηλαδή δε σε πείραξαν οι χορηγίες εταιριών που εμπλέκονται σε εθνικά σκάνδαλα έτσι; Ούτε τα ελληνικά πετρέλαια ούτε τίποτε άλλο. Άρε καημένε κι εσύ που θα μιλήσεις για τον Παναθηναϊκό. Μικρέ.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Πράσινο σχεδόν ..παντού!!






Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σήμερα ο Παναθηναϊκός μας αγωνίστηκε σε 4 γήπεδα. Όλα τα ομαδικά τμήματα πλυν του ποδοσφαιρικού παίξανε. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά.



Ρόδος, γήπεδο Βενετόκλειο: Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 66 - 92


Με πολυφωνία στην επίθεση και καλή άμυνα κάναμε μια καλή προπόνηση για το κρίσιμο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις. Παρά την απαγόρευση των υπευθύνων σε όσους φοράνε πράσινα (!!!!!!!!!!!!) να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί μας απο το πράσινο νησί των Ιπποτών έδωσαν το παρόν και χάρηκαν απο κοντά τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.


Τα δεκάλεπτα: 11-27, 29-53, 49-73, 66-92


Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Βεργίνης, Κέτσμαν 4, Γιασικεβίτσιους 15 (2), Περπέρογλου 15 (1), Μπατίστ 8, Φώτσης 7 (1), Χατζηβρέττας 2, Νίκολας 4, Τσαρτσαρής 10 (2), Διαμαντίδης 15 (3), Πέκοβιτς 12




Κηφισιά, γήπεδο Ζηρίνειο: ΓΣΚ Ηρακλής - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-3 σετ.


Με 200 οπαδούς στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός μας νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Κηφισιάς και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 Βόλεϊ γυναικών. Η Ρούξι η Ξανθη η Φίφη και η Γέλενα ήταν οι κορυφαίες για την ομάδα μας.


Τα σετ: 25-22, 19-25, 16-25, 20-25


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Τ. Φλώρος): Κουτουξίδου 2π. (2 άσοι), Ντουμιτρέσκου 13 (12/24, 3 μπλ.), Τόσκο 8 (8/18), Τομάσεβιτς 8 (3 μπλ. 5/15), Φραγκιαδάκη 2 (2/4) Σαπαρέφσκα 14 (11/15. 3 μπλ.), Μυλωνά (λ.- 93%, 18 άμυνες) / Σάκουλα 2 (2/3) , Χατζηνίκου, Λόζανσιτς 8 (1 άσος, 5/7, 2 μπλοκ).



Αθήνα, γήπεδο Λεωφόρου: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - εσπερίδες 47- 55


Δε θα πούμε τίποτε για το αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά ένα πράγμα. Πραγματικά λυπάμαι και θεωρώ απαράδεκτη κάθε μορφή βίας. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ: ΜΠΑΧΑΛΟ. Από πότε αξιωματικός δίνει εντολή σε 15 ενστολους να τοποθετηθούν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών και να πουλήσουν "μαγκιά"; Από τότε που λύνει και δένει ο Τσιρώνης μήπως; Θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα γι αυτό το θέμα. Και όλα αυτά μέσα στο κλειστό που έχει γεννήσει και μεγαλώσει τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς στην Ελλάδα. Τον "τάφο του Ινδού"...




Γλυφάδα, γήπεδο Μάκης Λιούγκας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Καλαμαριά 3-1 σετ


Αφού χάσαμε το πρώτο σετ ξυπνήσαμε και φτάσαμε εύκολα στη νίκη.


Τα σετ: 24-26, 25-15, 25-17, 25-14


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λεώνης):Ερπ 9, Αγκάμεζ 19, Αντράε 18, Ψάρρας 3, Γκέριτς 14, Πανταλέων 11, Στεφάνου λ. 82%, Λάππας, Ντονάς

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Πράσινο Σαββατοκύριακο


Έχουμε και λέμε λοιπόν. Χρονολογικά:
Σάββατο:
Το πρωι η Θύρα13 καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού (σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας) να δώσουν το παρόν στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το καυτό ματς στην Τούμπα.
Στις 16.00 στην Κηφισιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ αντιμετωπίζει τον ΓΣΚ Ηρακλή.
Στις 17.00 στο Κλειστό της Λεωφόρου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ παίζει μεγάλο ντέρμπυ με τις Εσπερίδες.
Στις 17.00 ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αγωνίζεται στην Ρόδο με τον Κολοσσό (ΕΤ1)
Κυριακή:
Στις 19.00 η ώρα η ομάδα ποδοσφαίρου ρίχνεται και πάλι στη μάχη για το πρωτάθλημα (μετά τις Μαντόνες και τις εθνικές) στο αφιλόξενο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον παοκ.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ !!!!


Στα 100 χρόνια του μεγαλύτερου Αθλητικού Ομίλου έχουμε τη τύχη να είμαστε εδώ και να τα ζούμε. Όχι όμως όπως θα θέλαμε. Δεν είναι δυνατόν στην Αθήνα τίποτε να μη θυμίζει τον ένα αιώνα ιστορίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται κάθε μήνα εορταστικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τους ζωντανούς θρύλους του ΠΑΟ από όλα τα αθλήματα. Δεν είναι δυνατόν κύριοι της ΠΑΕ, ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟ να μην έχει οργανωθεί κάτι ΕΝΙΑΙΟ για να γιορτάσει ΟΛΟΣ ο κόσμος του Τριφυλλιού τον έναν αιώνα ιστορίας μας. Μόνο η γιορτή της Θύρας 13 μας ξύπνησε λιγάκι. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ , 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Καλή Χρονιά να 'χουμε.


Με κορυφαίο τον Στράτο Περπέρογλου η ΟΜΑΔΑΡΑ μπάσκετ επικράτησε στο άδειο ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων) ενός δυνατού Αμαρουσίου 82 - 54. Πρώτο ματς της χρονιάς και ποδαρικό με το δεξί για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού μπάσκετ.
Ο Στράτος δείχνει πιο ώριμος απο ποτέ και σίγουρα αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στο Ζέλικο ο οποίος βλέπει όλο και περισσότερους παίχτες να δηλώνουν υποψηφιότητα για την αρχική 5άδα. Κατά τα άλλα ο Πέκοβιτς αν και αποβλήθηκε με 5 φάουλ στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου πιστεύω οτι θα αφήσει εποχή. Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιον σέντερ στην ομάδα.


Τα δεκάλεπτα: 21-14, 37-27, 56-38, 82-54

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Βεργίνης, Κέτσμαν, Γιασικεβίτσιους 9 (1), Περπέρογλου 13 (3/6δίπ., 1/1τρίπ., 4/4β., 1ρ.), Μπατίστ 6, Φώτσης 9 (1), Χατζηβρέττας 2, Νίκολας 8, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 9 (3/4δίπ., 1/1τρίπ., 1ρ.), Πέκοβιτς 14 (6/8δίπ., 2/4β.), Σάκοτα 4

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Το πρώτο αίμα..!!

Την καθιερωμένη νίκη επί του πελάτη πανηγρίζουν οι παίχτες μας


Ο πελάτης έκανε το χρέος του, "αγόρασε" τα τρια σετάκια του και τέλος η παραμύθα με τους Μίλκοβιτς και τους μπόμπες. Με εκπληκτικό μπλοκ και τους Αντράε Ανδρεάδη Ντεπέστελε και Αγκάμες σε μεγάλη μέρα η ΟΜΑΔΑ μας νίκησε 1-3 σετ τον γαυράκο. Από το Νοέμβριο του 2005 έχει να δει νίκη η ομάδα απο τον Πειραιά απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Οι κάφροι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα και πετούσαν ...παγάκια στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ομάδα μας δεν μάσησε. Γνωστή εδώ και χρόνια η πειραιώτικη ...μαγκιά...


Τα σετ: 26-28, 23-25, 25-19, 20-25


Σωτήρης Πανταλέων: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τα σετ τελειωσαν οριακά. Θέλαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα μετά το χαμένο Σούπερ Καπ και παίξαμε δυνατά για τη νίκη."


To πρώτο καρφί



Στις 6 σήμερα το απόγευμα η ομάδα βόλεϊ ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος στην έδρα του γαύρου (tv: NS1). Το στοίχημα για παίχτες και προπονητή είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας απο το χαμένο Σούπερ Καπ και να αποδείξουμε οτι μπορούμε να έρθουμε και πάλι στην κορυφή. Εκεί που ανήκουμε. Καρφώστε τους !!!

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Άρθρο του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 - 10 Οκτωβρίου 2008


Άρθρο του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 - 10 Οκτωβρίου 2008


ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ…….


Καλημέρα αδέλφια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ,


Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, μετά από χιλιάδες ώρες συζητήσεων και προσπάθειας κατανόησης των θέσεων μας, ήρθε η προηγούμενη Κυριακή και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να δοθεί η πιο ηχηρή απάντηση. Όταν η κριτική που ασκούμε είναι καλόπιστη και προπάντων όταν οι κρινόμενοι δεν θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο αλλά σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν για το καλό της ομάδας και πρωτίστως του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, τότε οι 25.000 με τον Λεβαδειακό θα είναι το minimum της προσέλευσης. Στο προηγούμενο άρθρο μας, κριτικάραμε κάποια κακώς κείμενα που παρατηρήσαμε.


Η κριτική μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια είναι καλοπροαίρετη και προέρχεται μέσα από την πράσινη ψυχή μας. Οι παραλήπτες της κριτικής αυτής, σε αντίθεση με ότι σάπιο συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αποδέχτηκαν τις θέσεις μας και ουσιαστικά αναγνώρισαν κάποια λάθη, με αποτέλεσμα η αληθινή αυτή στάση τους να οδηγήσει 25.000 σε ένα αντιεμπορικό ματς μετά από την σφαλιάρα της Ανόρθωσης. Αυτό λοιπόν είναι το μεγαλύτερο κέρδος, το δέσιμο που αρχίζει να υπάρχει μεταξύ ομάδας και κόσμου.


Βέβαια, θα είμαστε πάλι λίγο γκρινιάρηδες για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου που μέχρι πρότινος είχαν κάποιοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να φύγει τελείως. Ο κόσμος που πικράθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, ήρθε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙ να ΣΕΒΑΣΤΕΙ αυτόν τον κόσμο, ειδικά όταν ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο, να ΜΟΧΘΗΣΟΥΝ οι παίκτες προκείμενου να φορτώσουν γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.


Ειδικά βέβαια όταν μιλάμε για το επίσημο παράρτημα του «αιώνιου», του γαύρου προέδρου και κάποιου ποδοσφαιριστή που έβριζε χυδαία τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Στα καθαρά οπαδικά τώρα, ο Θοδωρης Ζαγορακης, δεν επέτρεψε την μετάβασή μας στην Τούμπα, ανακαλύπτοντας διάφορες προφάσεις και ιστορίες για αγρίους……ακόμα και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του (και μπράβο τους για την συγκεκριμένη κίνηση) κατέστησαν σαφές ότι η θέση του οπαδού είναι στις εξέδρες δίπλα στην ομάδα και όχι από απόσταση ασφαλείας για να μην «ταλαιπωρηθούν» κάποιοι σφουγγοκολάριοι της εξουσίας.


Εμείς λοιπόν δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Εμείς για άλλη μία φορά θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα τώρα, σε αυτήν την δύσκολη καμπή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να νιώσουν όλοι, ότι εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όλα γίνονται με ένα γνώμονα…ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…..


Γιʼ αυτό λοιπόν και λόγω του βεβαρημένου προγράμματος της ομάδας, καλούμε όλους όσους νιώθουν και αγαπούν αυτήν την ομάδα, να παρευρεθούν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με την Μαλαματίνα, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα σε παίκτες, προπονητές, διοικούντες.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.


ΜΠΑΣΚΕΤ ….το πρωτάθλημα αρχίζει, η πράσινη εξέδρα πλημμυρίζει, γίνεται χαμός με το μπάσκετ που θα δούμε….Ο μάγκας των τίτλων μαζί με την ορχήστρα του, ξεκινάει το ταξίδι για το 5ο αστέρι και για το – έχουμε χάσει το μέτρημα- πρωτάθλημα και κύπελλο. Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να αφήσουμε την ομάδα αυτή αβοήθητη και μόνη εξαιτίας κάποιων λίγων ανεγκέφαλων….η τιμωρία της έδρας μας στον εναρκτήριο αγώνα με το Μαρούσι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Κατά τα άλλα, προσδεθείτε γιατί ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι υπερηχητικός φέτος……η συνέχεια επί του παρκέ.


ΒΟΛΕΪ Ο χαμένος τίτλος του super cup, πλήγωσε πολλούς από εμάς. Ταυτόχρονα, πολλοί καλοθελητές έβγαλαν στην επιφάνεια προβλήματα μεταξύ διοίκησης και οπαδών ή ακόμα οπαδών και παικτών που αντλούνται από την περυσινή περίοδο. Εμείς έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση για οτιδήποτε αφορά το τμήμα βόλεϊ από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος. Πρώτον πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αρχή του κακού εστιάζεται αρχικά στην έδρα που έχει επιλέξει η ομάδα. Το κλειστό της Γλυφάδας μπορεί να είναι μία πολύ καλή λύση αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ, τόσο λόγω απόστασης και εξόδων, όσο και ότι δεν μπορεί να γίνει κολαστήριο για τους αντιπάλους. Έτσι λοιπόν όταν οι ανταγωνιστές σου παίζουν σε γήπεδα – κλουβιά – δεν γίνεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να τους υποδέχεται στην κυριλέ Γλυφάδα.


Και απʼ την στιγμή που δεν υπάρχει από την πλευρά της ομοσπονδίας ισονομία και ισοπολιτεία τότε η διοίκηση ΟΦΕΙΛΕΙ να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ τα συμφέροντα της ομάδας. Και συμφέρον της ομάδας είναι να κάνει προπόνηση στην Γλυφάδα αλλά να παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια σε γήπεδα –κολαστήρια- και όχι θέατρα. Δεύτερον, πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος έχουμε μία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ με πρωτεργάτη τον προπονητή Αλέκο Λεώνη. Όμως, όσο και εάν έχεις μία στιβαρή και σοβαρή ομάδα, οφείλεις να μπεις και στα κόλπα της διαιτησίας όπου κουμάντο δυστυχώς κάνει η γριά. Οι εσφαλμένες αποφάσεις των εποπτών σε όλα τα κρίσιμα ματς, πέρυσι και φέτος, είναι καταδικαστικές για την ομάδα. Αλήθεια, ως πότε θα πληρώνουμε τις φωνές του Πλάμεν Κονσταντίνοφ στον περυσινό τελικό κυπέλλου στην Ορεστιάδα???


Τρίτον, δεν κάναμε ούτε κάνουμε καμία αποχή απο το βόλεϊ. Απλά και μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα πλέον θα περιμένουμε έργα, διότι στηρίξαμε όσο δεν πήγαινε όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα. Κανείς όμως δεν φάνηκε να εισακούει τις εκκλήσεις μας. Έτσι και εμείς αναμένουμε το ραντεβού με την νέα και ελπιδοφόρα διοίκηση του τμήματος προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, πάντα με γνώμονα την αγάπη προς το συγκεκριμένο τμήμα και πάντα με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Όσο για τον ….Άκη, δυστυχώς όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν αλλά ο κάθε …Άκης που κάποτε ήταν ένας από εμάς θα περνάει άχρωμος και άγευστος μπροστά από τα μάτια μας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…… ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13


Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΗ ΤΖΟΡΒΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Juve για Ζιλμπέρτο Σίλβα!!



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com.
Juve Plan Mega Spending Spree - Reports
Juventus are looking to ruffle feathers in January's transfer window as they are planning a major spending spree, according to Il Corriere Dello Sport. The Bianconeri have been having major problems in this early part of the season. The players at Claudio Ranieri's side just don't seem to be performing to the standards expected of them.
The Bianconeri have come under heavy criticism for the transfers they made in the summer, despite president Giovanni Cobolli Gigli insisting there is nothing wrong with the new arrivals. Il Corriere Dello Sport claims directors at Vinovo are drawing up a plan to try and make some major signings during the January transfer window.
Jean Claude Blanc and transfer chief Alessio Secco have added a number of names on their list and they include Inter's Dejan Stankovic, who is benchwarming in Milan. Tottenham's Luca Modric is also a target as is Gilberto Silva of Panathinaikos.
Lazio's Christian Ledesma has also popped up on the radar as he doesn't seem a part of Delio Rossi's plans this season. Chelsea's Branislav Ivanovic is also rumoured to be on the wanted list of players.
Δηλαδή η Γιουβέντους ετοιμάζει μεγάλα μεταγραφικά "μπαμ" για το Γενάρη και έχει στα πλάνα της τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς της Ιντερ, τον Λούκα Μόντριτς της Τότεναμ και τον Τζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού...

Χωρίς το ...13άρι του στη Τούμπα


Από το 2002 (φωτογραφία) έχουν να επισκεφτούν την Τούμπα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ε θα περιμένουν κι άλλο, καθώς ο Θ. Ζαγοράκης δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πράσινης παε για εισιτήρια στο μεταξύ τους παιχνίδι. Να σημειωθεί πως προηγούμενες σεζόν πότε η ΠΑΕ ΠΑΟ, πότε η αστυνομία και πότε η παε παοκ δεν επέτρεπαν την "άνοδο" των πράσινων οπαδών. Μάλιστα την περίοδο 02/03 είχε πραγματοποιηθεί πορεία 3.000 ατόμων στην Λ.Αλεξάνδρας μετά την άρνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να ζητήσει εισιτήρια για την Τούμπα.
Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, που λέει και το άσμα...

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - λεβαδειακός 2-0




Εύκολα επικρατήσαμε επί του λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ με 2-0, παρουσία 25.000 και πλέον θεατών. Η ομάδα έδειξε να ξεπερνά το σοκ της Κύπρου και με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών μας έφτασε σε μία εύκολη νίκη. Τα γκολ πέτυχαν ο Ρουκάβινα και ο Σαλπιγγίδης. Στα θετικά η πολύ καλή παρουσία στο τέρμα απο τον Αλέξανδρο Τζόρβα.


Παναθηναϊκός:


Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Γιόσου Σαριέγκι, Νίκος Σπυρόπουλος , Ροντρίγκες Γκάμπριελ, Μαρσέλο Μάτος, Αντρέας Ιβανσιτς, Αντε Ρουκάβινα (63' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκο Σόουζα (81' Αντώνης Πετρόπουλος), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σίλβα Κλέιτον (69' Σωτήρης Νίνης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ηρακλής 2-3 σετ (Super Cup Volley)

Δεν τα καταφέραμε στο Σουπερ Καπ του Βόλεϊ και ηττηθήκαμε με 3-2 σετ απο τον ηρακλή. Παρά το γεγονός οτι είχαμε πολύ καλά διαστήματα τελικά γνωρίσαμε την ήττα σε ένα πολύ κακό παιχνίδι.
Παναθηναϊκός: Αγκάμεζ 19, Λάππας 13, Αντράε 13, Ντεπεστέλε 8, Γκέριτς 6, Πανταλέων 6, Στεφάλου (λ-50%), Κυριαζής, Ντονάς 1, Ψάρρας.
Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού Σάλτσο Χαλίντοφ πηγαίνοντας προς το πούλμαν για να βάλει μέσα τις μπάλες, δέχτηκε, επίθεση από οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έβρισαν. Οι παίκτες που αντιλήφθηκαν τι γινόταν έτρεξαν να τον βοηθήσουν με τον Χαλίντοφ να την γλιτώνει με μερικές γρατζουνιές στο χέρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - λεβαδειακός

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Ώρα: 18:30
Τηκεόραση: ΝΕΤ
Παναθηναϊκός - παράρτημα γαύρου (ένα απ τα πολλά)
Με αλλαγές στην ενδεκάδα και γενικά φρεσκαρισμένο ρόστερ ο ΠΑΟ μας θα υποδεχτεί τον λεβαδειακό σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Χρέος όλων είναι να βρίσκονται στο γήπεδο.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Συνέντευξη της Σάνια Τομάσεβιτς (Βόλεϊ Γυναικών)


Θα την βρέιτε εδώ : http://www.prasinostipos.gr/index.cfm/doc/916/cat/8

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13


Άρθρο του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 - 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Καλημέρα αδέλφια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ,
ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να βγει από το στόμα μας…είναι η μόνη λέξη που περνάει από το μυαλό μας μετά τη σφαλιάρα κάποιας ανόρθωσης. Και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, θα επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Και βέβαια θα στηρίξουμε μέχρις εσχάτων τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από τις 13/4/2008. Και βέβαια θα κάνουμε υπομονή στις παιδικές ασθένειες που εμείς πρώτοι τονίζαμε ότι θα υπάρχουν αυτή τη μεταβατική περίοδο.
Και βέβαια θα είμαστε δίπλα σε όλους όσους αποπνέουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΥΓΕΙΑ, ενώ παράλληλα θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους επιμένουν να λειτουργούν με πρακτικές του παρελθόντος, σαν κατάλοιπα της προηγούμενης κακής εποχής. Και βέβαια δεν επιζητάμε – και ούτε πρόκειται- την συν-διοίκηση στην ΠΑΕ.
Να ξέρετε όμως ότι η κριτική που θα ασκούμε όποτε διαβλέπουμε κάτι αρνητικό, θα είναι σκληρή και συγχρόνως εποικοδομητική. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ, ΑΤΕΓΚΤΕΣ, ΡΙΖΙΚΕΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. Ντροπή λοιπόν η ήττα από την ομάδα του άντρα της Μαστροκώστα και του γιου του Κατσαβάκη…από την ομάδα κάποιων Ιρακινών και παλαιάς κοπής Βούλγαρων και Ρουμάνων. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Από την αρχή των σαρωτικών αλλαγών, είχαμε τονίσει ότι θα στηρίξουμε και θα στηρίζουμε οτιδήποτε είναι αγνά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Όμως, κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν τώρα που είναι ακόμα νωρίς, που αρχίζει αυτή η νέα προσπάθεια προκειμένου να μην στραβώσει οτιδήποτε πάει να φτιαχτεί με ιδρώτα και αίμα. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ – και μιλάμε για κάποιους «κυρίους», διοικητικά και αγωνιστικά ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ.
Είμαστε ένας σύλλογος που πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ – και με αυτό εννοούμε ότι δεν είναι δυνατόν να μην προσπαθούν γι αυτό ΟΛΟΙ μέσα στον Παναθηναϊκό. Από τους μεγαλομετόχους και τον πρόεδρο μέχρι την τελευταία καθαρίστρια. Εδώ θέλουμε μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ και όχι συμφεροντολόγους. ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΩΝ! ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕ –ΟΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ- ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ. ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Δεν είμαστε ζώα σαν άλλους για να τρώμε κουτόχορτο.
Αλήθεια οι 103 Μποτινέληδες που είναι;;; Τι έκανε τρεις μήνες ο Ρότσα στην Αργεντινή και γιατί δεν εγκρίθηκε καμιά από τις εισηγήσεις του; Ή τώρα μας απασχολεί κύριε Αντωνίου, κύριοι στην διοίκηση η πρόωρη ανανέωση παικτών που δεν θα έπρεπε να περνάνε έξω από την Παιανία;;; Βάλτε το επίσης καλά στο μυαλό σας: ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ... ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Και κανένας στον Παναθηναϊκό δεν κρίνεται με βάση τους τίτλους και τις περγαμηνές που έχει από άλλες χώρες και άλλες ομάδες! Όλοι κρίνονται με βάση τη δουλειά και τα αποτελέσματα που έχουν να επιδείξουν ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Και όποιος σνομπάρει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν αισθάνεται ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν εδώ, επειδή...δεν τις θεωρεί του επιπέδου του, ας πάει εκεί όπου πιστεύει ότι η μεγαλοφυία του θα βρει γόνιμο έδαφος και ας σταματήσουν τα πειράματα στου κασίδη το κεφάλι... Και εσείς κύριοι μέτοχοι και κύριοι διοικούντες...
Είστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι δώσατε 24 εκατομμύρια ευρώ (και μπράβο σας γι αυτό) για να παρουσιάζει η ομάδα αυτό το θέαμα και τελικά να στηρίζεται στους παίκτες που είχε και πέρσι; Αν όχι (που είμαστε σίγουροι γι αυτό), τότε ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ! Δεν γίνεται να διοικηθεί Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με υπαλλήλους και αντιπροσώπους, όσο καλοί και αν είναι. Και μπράβο στον Παύλο Γιαννακόπουλο για το παράδειγμα που έδωσε και την έμπρακτη διαμαρτυρία του για την απουσία των υπόλοιπων!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Και δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε «λευκό» στη Σουπερλίγκα όταν τίθεται θέμα υποστήριξης του Γκαγκάτση στις εκλογές της ΕΠΟ! Αυτό το ΑΤΟΠΗΜΑ που διέπραξε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το γνωρίζετε εσείς οι άλλοι μέτοχοι; Και πώς είναι δυνατόν να αφήνετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!... Σοβαρευτείτε λοιπόν ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΑΡΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ …ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Δεν θέλουμε ημίμετρα. Δεν θέλουμε βύντρες και τζιωληδες, δεν θέλουμε άλλους «προδότες» άλλους καλοθελητές, άλλους αθανασόπουλους (αλήθεια, τι δουλειά είχε αυτός στην Κύπρο; - βραβείο του το δώσατε το τζάμπα ταξιδάκι ή θέλατε να γκαντεμιάσετε την ομάδα. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ….ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ (της αγάπης δηλαδή), ρωτήστε κάποιους δύο θέσεις δίπλα σας στο Δ.Σ…….
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΘΕΣΕ ΕΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΎΤΕΡΟ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ! ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ, ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ…
ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Η 13 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ…
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ……
Υ.Γ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/10 ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ TEXAS….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Επανεκλέγεται ο Β. Γκαγκάτσης

«Ντου» του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του Γκαγκάτση
Η βιλίτσα του προέδρου της ΕΠΟ τον έβαλε στο στόχαστρο των «Ράμπο» της ΥΠΕΕ – Στο σκαμνί και για τα αθλητικά έργα σε Άγιο Κοσμά, Φλώρινα και Ξάνθη Το δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» και οι επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που κατέληξαν σε σωματείο… λιγνιτωρύχων! Σκάνδαλα εκατομμυρίων, φοροδιαφυγή, πλαστογραφίες…
Ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει γύρω από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση και η ΥΠΕΕ προχωρά στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του. Μια δυσάρεστη «οσμή» πνίγει τον «βασιλιά των σπορ». Ο κόσμος παρακολουθεί με καχυποψία και -ενίοτε- με δέος τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν έξω από τα γήπεδα και «πίσω από τις κουρτίνες». Η πλήρης «απομυθοποίηση» ενός προσώπου που επί χρόνια διαφεντεύει τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι «προ των πυλών».
Η γερμανική εφημερίδα «Bild» έγραψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ της «ο Γκαγκάτσης απειλείται με φυλάκιση, αν αποδειχθούν οι κατηγορίες», αν και ο ίδιος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ οδηγείται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 17 Σεπτεμβρίου για την πολύκροτη υπόθεση των έργων στον Άγιο Κοσμά, την Φλώρινα και την Ξάνθη. Η εισαγγελία ψάχνει για επιχορηγήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τα οποία χάθηκαν στον… δρόμο. Τα αποτελέσματα, παράλληλα, της «εφόδου» των «ράμπο» της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων για τις «χρυσές» συμβάσεις -ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ- που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια με διαφημιζόμενους, χορηγούς και εταιρείες εκμετάλλευσης τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, δυσχεραίνουν την θέση του Γκαγκάτση. Διαπιστώθηκε, ήδη, σωρεία φορολογικών παραβάσεων στα λογιστικά βιβλία της ΕΠΟ, όπως η μη καταβολή παρακρατουμένων φόρων (ΦΠΑ, χαρτόσημο κ.ά.), ενώ, το «άνοιγμα» της ομοσπονδίας παραπέμπει σε οικονομικό χάος.
Ο «μονάρχης της ΕΠΟ» κινδυνεύει όχι μόνο με έκπτωση από το «θρόνο» του, αλλά, και να κατηγορηθεί ακόμα και για κακουργήματα, με όσα αυτό μπορεί να συνεπάγεται ως προς τις πιθανές αποφάσεις των δικαστηρίων. Το μεγάλο άγχος του Γκαγκάτση έχει να κάνει με την δίκη της 17ης Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσέφυγε στο Συμβούλιο Εφετών κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, με το οποίο «πάει» σε δίκη για τα έργα σε Άγιο Κοσμά, Φλώρινα και Ξάνθη.
Παραιτείται για να διασωθεί
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και το καλοκαίρι που έρχεται προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό, αφού, πέρα από τη Σούπερ Λίγκα, που θα διοργανώσει το νέο πρωτάθλημα, θα αλλάξει και η διοίκηση της ΕΠΟ. Η άσκηση ποινικής δίωξης για τρία κακουργήματα και τρία πλημμελήματα εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ (αλλά και πέντε � κι όχι τεσσάρων � ακόμα συμβούλων, αφού εκτός των Χατζηαποστόλου, Σταθόπουλου, Γκιρτζίκη, Οικονομίδη, διώξεις ασκήθηκαν και κατά του Παπαγιάννη) ήταν η αρχή του τέλους για τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Η παντοδυναμία του (εδώ και δέκα χρόνια) στο ελληνικό ποδόσφαιρο τερματίζεται πολύ σύντομα, κάτι που ο ίδιος ξέρει πολύ καλά και δεν μπορεί να το αποτρέψει. Οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα βαριές για τον μέχρι τώρα ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μιλάμε για 10 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για αθλητικά έργα στον ʼγιο Κοσμά, τη Φλώρινα και την Ξάνθη την περίοδο 2002-2004, για τα οποία κατηγορείται για απιστία εις βάρος του Δημοσίου, πλαστογραφία και συνεργία σε απάτη.
Εντός περίπου τριών μηνών ο 10ος τακτικός ανακριτής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα αποφανθεί αν θα παραπέμψει με βούλευμα σε δίκη τον Γκαγκάτση (και τους Χατζηαποστόλου, Σταθόπουλο, Γκιρτζίκη, Οικονομίδη, Παπαγιάννη) ή θα τον αθωώσει.
Αν συμβεί το πρώτο, το πιθανότερο είναι ο Γκαγκάτσης να κριθεί προφυλακιστέος. Γι� αυτό, το διάστημα που απομένει θα έχει κινήσει, στο παρασκήνιο, τις διαδικασίες για να διαπραγματευτεί την παραίτησή του με αντάλλαγμα τη μη προφυλάκισή του. Είναι έτοιμος να φύγει μόνο αν πάρει τις εγγυήσεις ότι δεν θα βρεθεί στη φυλακή. Βέβαια, επισήμως λέει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ότι δεν θα τον κουνήσει κανένας από τη θέση του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύει να ρισκάρει να κριθεί προφυλακιστέος.
Την παραίτηση Γκαγκάτση θα ακολουθήσουν αυτές των άλλων τεσσάρων συμβούλων που διώκονται (ο Παπαγιάννης δεν συμμετέχει στο σημερινό συμβούλιο) και θα προκηρυχθούν εκλογές, πρώτα για πέντε θέσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ και στη συνέχεια (ύστερα από 2-3 μήνες) για όλο το συμβούλιο, αφού είναι μάλλον απίθανο να αντέξει η διοίκηση χωρίς τον σημερινό πρόεδρό της. Hδη οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας βρίσκονται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο εκλογών στην ΕΠΟ (αρχικά για τις πέντε θέσεις
(Ποντίκι, 13.4.2006)
Σε δίκη παραπέμπεται ο Βασίλης Γκαγκάτσης
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008, 00:07
Γράφει: Παναγιώτης Καλιμάνης
Σε δίκη παραπέμπεται ο Βασίλης Γκαγκάτσης Σοβαρές εξελίξεις έχουμε στην ΕΠΟ ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε με σημερινή του απόφαση την προσφυγή του προεδρείου της ΕΠΟ και παραπέμπει σε δίκη τους Γκαγκάτση, Γκιρτζίκη και Οικονομίδη με την κατηγορία της πλαστογραφίας και κατάχρησης. Η υπόθεση αφορά σειρά επιχορηγήσεων της Γ.Γ. Α. προς την ΕΠΟ επί θητείας υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη και αφορούσαν έργα κατασκευής στην Φλώρινα και τον Άγ. Κοσμά.
Αφού όλοι ...έκαναν στη "μπάντα", επανεκλέγεται ένας άνθρωπος που είναι υπόδικος για κατάχρηση, πλαστογραφία, απάτες σε βαθμό κακουργήματος. Μόνο στο Ελλάντα κύριοι...

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Η χαρμολύπη και ο εμποράκος…

Καμία αυτοκρατορία δε χτίστηκε στο άψε σβήσε. Κανένας «βασιλιάς» δεν έκατσε στο θρόνο του πριν τη μάχη. Και καμία μάχη δεν κερδήθηκε αναίμακτα. Από τον περασμένο Απρίλιο και το μεγαλειώδες «μπαμ» του κόσμου του Τριφυλλιού μέχρι και το τρίτο γκολ της Ανόρθωσης με σκόρερ έναν ταζ μαχάλ ,ή κάπως έτσι, δεν πέρασε πολύς καιρός. Αντίθετα πέρασε ελάχιστος. Τόσο ελάχιστος που αυτά που γίνανε για να χωρέσουν στο μυαλό μας χρειάστηκε προσπάθεια, καλή πίστη και πολλά «delete» από το νου.

Καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά από τα κακά σημάδια του παρελθόντος. Όχι όμως και όλα. Δείξαμε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού όταν θέλει μπορεί να αλλάξει και κυβερνήσεις. Δείξαμε εμπιστοσύνη στη νέα προσπάθεια που γίνεται, κάνοντας ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Ο οργανωμένος κόσμος με ανακοινώσεις και άρθρα δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει μέχρις εσχάτων το πολυμετοχικό σχήμα και να προασπίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου στο μερίδιο που του αναλογεί. Ο λαός του Παναθηναϊκού έδωσε βροντερό παρόν στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (Ιούλιος: Σαρλερουά, Δυναμό Τιφλίδας, Αύγουστος: Σπάρτα Πράγας, Σεπτέμβριος: Πανθρακικός, Ίντερ) με μέσον όρο εισιτηρίων άνω των 45.000 στο διάστημα Ιούλιος – Σεπτέμβριος.
Είδαμε μία διοίκηση με προθέσεις και θέσεις. Προθέσεις για να ενώσει τον κόσμο του ΠΑΟ μας και θέσεις για το χτίσιμο μίας δυνατής ομάδας. Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το μεταγραφικό σχεδιασμό είναι ο Κ. Αντωνίου. Τα θετικά των κινήσεων θα τα κρίνουμε μέσα στη χρονιά και όχι μετά από 4 επίσημα ματς. Στα αρνητικά όμως χρεώνεται την μη απόκτηση ικανών αμυντικών παικτών για την ενίσχυση της άμυνάς μας, η οποία αποτελούσε πάντοτε τη συνταγή και το μεγάλο όπλο στη φαρέτρα μας για τη Νίκη. Η συμφωνία με τον τεχνικό Χενκ Τεν Κάτε μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αρχικά. Πρόκειται για προπονητή που έχει εργαστεί είτε ως «πρώτος» είτε ως δεύτερος coach σε ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι. Σε ομάδες δηλαδή που είναι καταδικασμένες να πρωταγωνιστούν. Όπως και ο Παναθηναϊκός μας. Μακάρι να μπορέσει να επιτύχει και σε ένα διάστημα 1-2 χρόνων να μπορέσει να παρουσιάσει μία ομάδα κυρίαρχο σε Ελλάδα και ανταγωνιστική σε Ευρώπη.

Η σεζόν διοικητικά ξεκίνησε με το ατόπημα να μην πάρουμε εισιτήρια για το πρώτο ματς της χρονιάς με την άεκ στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενοι. Το λάθος διορθώνεται άμεσα, η παε ζητά και παίρνει 1000 εισιτήρια για το Κλεάνθης Βικελίδης όπου κόσμος και παίχτες πανηγυρίζουν τη νίκη επί του άρη. Ζήτησε εισιτήρια και για τη Τούμπα όπου σε 20 μέρες η ομάδα δίνει έναν δύσκολο αγώνα. Μακάρι να τα πάρει και ο κόσμος του Τριφυλλιού να στηρίξει τους παίχτες μας σε μία αφιλόξενη έδρα. Στα «εξωαγωνιστικά» η ανάθεση της προεδρίας από το πολυμετοχικό σχήμα στον Ν. Πατέρα, της αντιπροεδρίας στον Α. Αντωνιάδη και της τεχνικής διεύθυνσης στον Κ. Αντωνίου θα κριθεί –από εμάς τουλάχιστον- με βάση το αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά τώρα, η ομάδα μέχρι στιγμής έχει δώσει 9 επίσημα παιχνίδια και μετρά 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η αστάθεια είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει εάν πάρουμε ως δεδομένο πως οι αριθμοί λένε την αλήθεια, καθώς μετράμε σε 9 ματς 5 νίκες και 4 αρνητικά αποτελέσματα.

Διοικητικά, αγωνιστικά αλλά και «οπαδικά» η χαρμολύπη έως τώρα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Η εναλλαγή δηλαδή των συναισθημάτων της χαράς και της λύπης. Της νίκης και της ήττας. Του καλού αγωνιστικού προσώπου και του κακού ως τραγικού. Των διοικητικών επιτυχιών και των σφαλμάτων. Το κατά πόσο είμαστε σε θέση να αντέξουμε ακόμα μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα και πιθανές απώλειες τίτλων δε το ξέρω. Το κατά πόσο όμως είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε και να προστατέψουμε την ομάδα (εφόσον η ανεπάρκεια παρουσίας στο παρασκήνιο είναι ένα ακόμα από τα αρνητικά της διοίκησης) θα το δούμε στην πορεία και σύντομα. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας έχει κρίση και λογική η οποία θα υπερτερήσει της πικρίας που ξυπνά μέσα μας κακές αναμνήσεις του παρελθόντος σε κάθε στραβοπάτημα ομάδας και διοίκησης.
Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον «εμποράκο», τον κάθε εμποράκο. Που σαν άλλος μαυραγορίτης περιμένει στη γωνία για να πουλήσει μιζέρια, θλίψη και οργή, να ανακαλύψει προβλήματα και να δημιουργήσει κόντρες και διαμάχες, να σπείρει τη διχόνοια. Αυτός ο εμποράκος, ο κάθε εμποράκος, γνωρίζετε όλοι πολύ καλά τι χρειάζεται. Πάτημα στο έδαφος σαν σκουλήκι. Να ακουστεί ο θόρυβος από τον «θάνατό» του. Να ακουστεί ο θόρυβος από τον «θάνατο» κάθε τι που προσβάλει τη νοημοσύνη μας, παίζει με τα αισθήματα μας, και μειώνει την ομάδα που αγαπάμε. Και όταν λέω «θάνατος» εννοώ, την απόλυτη απαξίωση και μόνον. Τίποτε άλλο. Το φτύσιμο στα μούτρα του κουτόχορτου που θα προσπαθήσουν να μας σερβίρουν. Από τις φυλλάδες τους, από τα ραδιόφωνά τους και τα κανάλια τους.
Και μιας και έπιασα τα ΜΜΕ ας κάνω και μία προσωπική παρότρυνση. Αν μου επιτρέπετε. Εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε ένα επίπεδο νοητικό και πνευματικό ανώτερο από τους άλλους οπαδούς. Όποιος δεν πιστεύει κάτι τέτοιο, κακώς διάβασε το κείμενο αυτό μέχρι τώρα. Τον καιρό του έχασε. Όμως ρε παιδιά ξέρετε κάτι; Προσπαθήστε για λίγο καιρό , όποια ποικιλία κι αν σας διακρίνει ως προς την πηγή ενημέρωσης σας, να ενημερωθείτε από τα εξής : τις εφημερίδες «Πράσινη» και «Πράσινος Τύπος», τα περιοδικά των madboys13 και του Ε.Φ.Σ. Θύρας 13 καθώς και το webzine / site των Green Web Fans. Προσπαθήστε δηλαδή για κάποιο διάστημα να έχετε Παναθηναϊκή και ΜΟΝΟΝ ενημέρωση. Από φορείς και ανθρώπους που στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, έχουν δώσει έναν τίμιο, χρόνιο και δυνατό αγώνα για τον ΠΑΟ μας…

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Φιλικό Basket: ΠΑΟ - εφές

Την πρώτη... παράσταση μπροστά στο κοινό του έδωσε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Εφές Πίλσεν με 99-87 με κορυφαίο τον Νίκολα Πέκοβιτς (29π. με 10/10 δίποντα σε 19'!) στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Οι «πράσινοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 29-23 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Στα 3΄πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με +12 (45-33), ο Νίκολα Πέκοβιτς έκανε το 48-35 με 2/2 βολές ενώ το «θηρίο» από το Μαυροβούνιο εκτόξευσε τη διαφορά στο 50-35 μετά από απίστευτη πάσα του Δημήτρη Διαμαντίδη στον αιφνιδιασμό. Το ημίχρονο έκλεισε στο 55-39 υπέρ του «τριφυλλιού», με τον Νίκολα Πέκοβιτς να δίνει το δικό του σόου μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού! Ο πρώην σέντερ της Παρτιζάν μετράει 21 πόντους σε αυτό το διάστημα που οι «πράσινοι» ξέφυγαν με +21 (64-43).
Με αντεπίθεση διαρκείας οι Τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν σε 70-60 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ωστόσο το 33' ο Γκονλούμ αποχώρησε τραυματίας μετά από άτσαλη πτώση! Πέκοβιτς και Μπατίστ συνεχίζουν να κυριαρχούν μέσα στη ρακέτα με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί διαφορά ασφαλείας (89-76 στο 37'). Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 99-87 και πλέον θα αντιμετωπίσει την Εφές Πίλσεν το προσεχές Σάββατο. Πέκοβιτς (29π.), Περπέρογλου (16π.), Μπατίστ (16π.) και Νίκολας (11π.) οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Τα δεκάλεπτα: 27-20, 55-39, 79-64, 99-87
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν 4, Περπέρογλου 16 (2), Μπατίστ 16, Φώτσης 7 (1), Χατζηβρέττας 5, Νίκολας 11 (3), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 3 (1), Πέκοβιτς 29, Σάκοτα, Βεργίνης 1, Γιασικεβίτσιους 4

το ρεπορτάζ του αγώνα είναι απο το gazzetta.gr. Τι να πούμε για την ομαδάρα... 3500 φίλαθλοι απολάυσαμε τους παιχταράδες και πήραμε μία γεύση του τι θα δούμε φέτος. Τι θα δούμε; Θωρηκτό Πέκοβιτς, σούπερ Σάρας, μπουλντόζα Μπατίστ, υπολογιστή Διαμαντίδη, εκτελεστή Νίκολας, ώριμο οσο ποτέ Περπέρογλου και τους Σπανούλη Τσαρτσαρη Σάκοτα να δένουν... τις ζώνες μας. Προσδεθείτε, το ταξίδι για το πέμπτο Ευρωπαικό αρχίζει σύντομα...

Super Cup Volley | ΠΑΟ - ηρακλής

Χωρίς την παρουσία οργανωμένων εκδρομέων από Αθήνα και άλλες πόλεις ο Παναθηναϊκός μας θα δώσει τη μάχη για το Σουπερ Καπ στο Βόλεϊ. Ο αγώνας θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα με αντίπαλο τον δυνατό Ηρακλή, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του 400 οπαδούς. Κρίμα για την ομάδα όμως τα παιδιά της Θύρας 13 έχουν τη δική τους εξήγηση. Η παραμονή της ομάδας στην έδρα της αφιλόξενης και μακρινής Γλυφάδας*, η επιστροφή του Άκη Χατζηαντωνίου καθώς και η διοικητική αστάθεια είναι οι σοβαρότεροι λόγοι «αποχής» από τον συγκεκριμένο αγώνα, παρότι κρίνεται ένας τίτλος (ο υπ’ αριθμόν 499 του Συλλόγου). Δυστυχώς εκεί που φαινόταν πως κυριαρχούσαμε στην Ελλάδα και ψάχναμε την ευρωπαϊκή υπέρβαση όλα πάνε κατά διαόλου τα τελευταία 2 χρόνια στο αντρικό βόλεϊ… Και οι φήμες για συγκεκριμένο παράγοντα συνεχίζουν να οργιάζουν..

* Το κλειστό της Λεωφόρου (¨Τάφος του Ινδού¨) απορρίφθηκε γιατί είναι μικρό και γενικά δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ομοσπονδίας. Την ώρα που αντίπαλες ομάδες και πολύ συγκεκριμένα ο Ηρακλής ο οποίος είναι και βασικός αντίπαλος για το πρωτάθλημα, αγωνίζεται σε ένα κλουβί ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Η διοίκηση δεν άσκησε τις πιέσεις που έπρεπε κατά τη γνώμη μας για να έχουμε έδρα κάποιο κλειστό στο κέντρο της Αθήνας, ή ακόμα καλύτερα τον Τάφο του Ινδού.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Τα κεφάλια μέσα

Οι πράσινοι οπαδοι στην Κύπρο. Ο κόσμος της ομάδας, η θύρα13 πραγματικός,μοναδικός και παντοτινός νικητής


Πραγματικά δεν έχω όρεξη να γράψω τίποτα. Ας επικεντρωθώ σε κάποια σημεία μόνο.


· Στήριξη στον Χενκ Τεν Κάτε μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους όμως πραγματικά.


· Υπομονή και στήριξη στην ομάδα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ


· Αγωνιστικά τι να πούμε. 3 φάγαμε από κάποια Ανόρθωση


· Στην κερκίδα 5.000 πράσινοι κάνανε πάρτι στο 1ο ημίχρονο όμως στο δεύτερο πέσαμε πολύ


· Άντε βγείτε απ τις τρυπούλες σας σήμερα και χαρείτε…

…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…






Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ανόρθωση - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-1 . . .

Τα φαντάσματα έκαναν την εμφάνισή τους και πάλι. Δυστυχώς απο την "πράξη" του προτελευταίου άρθρου μας μόνο ο κόσμος νίκησε. Η ομάδα ήταν αλλού. Τέλος πάντων περισσότερα από αύριο.

Η συνταγή γνωστη!!!

21:45


+



= ΝΙΚΗ


Πάλι πρωτοτύπησες Χελάκη



Το αντιπαθητικό θηρίο απέναντι στον «μικρό» ήρωα; ΟΚ. Εκτός αν εξισώνεις τον ΠΑΟ με την Τσέλσι. Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία παρουσία σε Τελικό Τσάμπιονς Λιγκ εξάλλου. Αρκετά και τα κοινά του γαύρου με την Ανόρθωση επίσης.
Αλλά ας πιστέψω απλά ότι στερείστε ευρηματικότητας εκεί στο μπαμποχελακέικο της Καλλιθέας.

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου