Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Το πρώτο αίμα..!!

Την καθιερωμένη νίκη επί του πελάτη πανηγρίζουν οι παίχτες μας


Ο πελάτης έκανε το χρέος του, "αγόρασε" τα τρια σετάκια του και τέλος η παραμύθα με τους Μίλκοβιτς και τους μπόμπες. Με εκπληκτικό μπλοκ και τους Αντράε Ανδρεάδη Ντεπέστελε και Αγκάμες σε μεγάλη μέρα η ΟΜΑΔΑ μας νίκησε 1-3 σετ τον γαυράκο. Από το Νοέμβριο του 2005 έχει να δει νίκη η ομάδα απο τον Πειραιά απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Οι κάφροι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα και πετούσαν ...παγάκια στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ομάδα μας δεν μάσησε. Γνωστή εδώ και χρόνια η πειραιώτικη ...μαγκιά...


Τα σετ: 26-28, 23-25, 25-19, 20-25


Σωτήρης Πανταλέων: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τα σετ τελειωσαν οριακά. Θέλαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα μετά το χαμένο Σούπερ Καπ και παίξαμε δυνατά για τη νίκη."


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ντέρμπι και οι πανηγυρισμοί του Τζόρβα
Ποτέ του δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και μπορεί σήμερα ο Αλέξης Τζόρβας να έχει το μυαλό του μόνο στην Εθνική, όμως δεν έχασε την ευκαιρία μαζί με τον Τζιόλη να δει έστω και για λίγες φάσεις το ντέρμπι του βόλεϊ. Μάλιστα σε κάποια φάση που οι «πράσινοι» κέρδισαν πόντο, ο Άεξ πανηγύρισε, ενώ δίπλα του έβλεπε το ματς το δίδυμο Πατσατζόγλου με τον Παπασταθόπουλο, με τον πρώτο να λέει στον αμυντικό της Τζένοα το ποιος είναι ο Μίλκοβιτς, εξηγώντας του πως είναι ο καλύτερος παίκτης.
Το ντέρμπι είδε μέχρι τέλους με μεγάλη αγωνία και ο φροντιστής της Εθνικής ο οποίος μη κρύβοντας τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, πανηγύρισε τη νίκη των Πρασίνων.
gazzetta.gr

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου