Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Άρθρο του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 - 10 Οκτωβρίου 2008


Άρθρο του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 - 10 Οκτωβρίου 2008


ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ…….


Καλημέρα αδέλφια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ,


Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, μετά από χιλιάδες ώρες συζητήσεων και προσπάθειας κατανόησης των θέσεων μας, ήρθε η προηγούμενη Κυριακή και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να δοθεί η πιο ηχηρή απάντηση. Όταν η κριτική που ασκούμε είναι καλόπιστη και προπάντων όταν οι κρινόμενοι δεν θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο αλλά σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν για το καλό της ομάδας και πρωτίστως του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, τότε οι 25.000 με τον Λεβαδειακό θα είναι το minimum της προσέλευσης. Στο προηγούμενο άρθρο μας, κριτικάραμε κάποια κακώς κείμενα που παρατηρήσαμε.


Η κριτική μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια είναι καλοπροαίρετη και προέρχεται μέσα από την πράσινη ψυχή μας. Οι παραλήπτες της κριτικής αυτής, σε αντίθεση με ότι σάπιο συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αποδέχτηκαν τις θέσεις μας και ουσιαστικά αναγνώρισαν κάποια λάθη, με αποτέλεσμα η αληθινή αυτή στάση τους να οδηγήσει 25.000 σε ένα αντιεμπορικό ματς μετά από την σφαλιάρα της Ανόρθωσης. Αυτό λοιπόν είναι το μεγαλύτερο κέρδος, το δέσιμο που αρχίζει να υπάρχει μεταξύ ομάδας και κόσμου.


Βέβαια, θα είμαστε πάλι λίγο γκρινιάρηδες για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου που μέχρι πρότινος είχαν κάποιοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να φύγει τελείως. Ο κόσμος που πικράθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, ήρθε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙ να ΣΕΒΑΣΤΕΙ αυτόν τον κόσμο, ειδικά όταν ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο, να ΜΟΧΘΗΣΟΥΝ οι παίκτες προκείμενου να φορτώσουν γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.


Ειδικά βέβαια όταν μιλάμε για το επίσημο παράρτημα του «αιώνιου», του γαύρου προέδρου και κάποιου ποδοσφαιριστή που έβριζε χυδαία τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Στα καθαρά οπαδικά τώρα, ο Θοδωρης Ζαγορακης, δεν επέτρεψε την μετάβασή μας στην Τούμπα, ανακαλύπτοντας διάφορες προφάσεις και ιστορίες για αγρίους……ακόμα και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του (και μπράβο τους για την συγκεκριμένη κίνηση) κατέστησαν σαφές ότι η θέση του οπαδού είναι στις εξέδρες δίπλα στην ομάδα και όχι από απόσταση ασφαλείας για να μην «ταλαιπωρηθούν» κάποιοι σφουγγοκολάριοι της εξουσίας.


Εμείς λοιπόν δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Εμείς για άλλη μία φορά θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα τώρα, σε αυτήν την δύσκολη καμπή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να νιώσουν όλοι, ότι εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όλα γίνονται με ένα γνώμονα…ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…..


Γιʼ αυτό λοιπόν και λόγω του βεβαρημένου προγράμματος της ομάδας, καλούμε όλους όσους νιώθουν και αγαπούν αυτήν την ομάδα, να παρευρεθούν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με την Μαλαματίνα, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα σε παίκτες, προπονητές, διοικούντες.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.


ΜΠΑΣΚΕΤ ….το πρωτάθλημα αρχίζει, η πράσινη εξέδρα πλημμυρίζει, γίνεται χαμός με το μπάσκετ που θα δούμε….Ο μάγκας των τίτλων μαζί με την ορχήστρα του, ξεκινάει το ταξίδι για το 5ο αστέρι και για το – έχουμε χάσει το μέτρημα- πρωτάθλημα και κύπελλο. Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να αφήσουμε την ομάδα αυτή αβοήθητη και μόνη εξαιτίας κάποιων λίγων ανεγκέφαλων….η τιμωρία της έδρας μας στον εναρκτήριο αγώνα με το Μαρούσι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Κατά τα άλλα, προσδεθείτε γιατί ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι υπερηχητικός φέτος……η συνέχεια επί του παρκέ.


ΒΟΛΕΪ Ο χαμένος τίτλος του super cup, πλήγωσε πολλούς από εμάς. Ταυτόχρονα, πολλοί καλοθελητές έβγαλαν στην επιφάνεια προβλήματα μεταξύ διοίκησης και οπαδών ή ακόμα οπαδών και παικτών που αντλούνται από την περυσινή περίοδο. Εμείς έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση για οτιδήποτε αφορά το τμήμα βόλεϊ από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος. Πρώτον πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αρχή του κακού εστιάζεται αρχικά στην έδρα που έχει επιλέξει η ομάδα. Το κλειστό της Γλυφάδας μπορεί να είναι μία πολύ καλή λύση αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ, τόσο λόγω απόστασης και εξόδων, όσο και ότι δεν μπορεί να γίνει κολαστήριο για τους αντιπάλους. Έτσι λοιπόν όταν οι ανταγωνιστές σου παίζουν σε γήπεδα – κλουβιά – δεν γίνεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να τους υποδέχεται στην κυριλέ Γλυφάδα.


Και απʼ την στιγμή που δεν υπάρχει από την πλευρά της ομοσπονδίας ισονομία και ισοπολιτεία τότε η διοίκηση ΟΦΕΙΛΕΙ να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ τα συμφέροντα της ομάδας. Και συμφέρον της ομάδας είναι να κάνει προπόνηση στην Γλυφάδα αλλά να παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια σε γήπεδα –κολαστήρια- και όχι θέατρα. Δεύτερον, πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος έχουμε μία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ με πρωτεργάτη τον προπονητή Αλέκο Λεώνη. Όμως, όσο και εάν έχεις μία στιβαρή και σοβαρή ομάδα, οφείλεις να μπεις και στα κόλπα της διαιτησίας όπου κουμάντο δυστυχώς κάνει η γριά. Οι εσφαλμένες αποφάσεις των εποπτών σε όλα τα κρίσιμα ματς, πέρυσι και φέτος, είναι καταδικαστικές για την ομάδα. Αλήθεια, ως πότε θα πληρώνουμε τις φωνές του Πλάμεν Κονσταντίνοφ στον περυσινό τελικό κυπέλλου στην Ορεστιάδα???


Τρίτον, δεν κάναμε ούτε κάνουμε καμία αποχή απο το βόλεϊ. Απλά και μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα πλέον θα περιμένουμε έργα, διότι στηρίξαμε όσο δεν πήγαινε όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα. Κανείς όμως δεν φάνηκε να εισακούει τις εκκλήσεις μας. Έτσι και εμείς αναμένουμε το ραντεβού με την νέα και ελπιδοφόρα διοίκηση του τμήματος προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, πάντα με γνώμονα την αγάπη προς το συγκεκριμένο τμήμα και πάντα με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Όσο για τον ….Άκη, δυστυχώς όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν αλλά ο κάθε …Άκης που κάποτε ήταν ένας από εμάς θα περνάει άχρωμος και άγευστος μπροστά από τα μάτια μας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…… ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13


Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΗ ΤΖΟΡΒΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου