Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ομάδες και λαός μία γροθιά!!!






Μία υπέροχη πράσινη βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε εχθές. η αρχή έγινε στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ όπου ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ συνέτριψε την άτυχη Ζαλγκίρις Κάουνας 78 - 51. Η ομαδάρα του Ομπράντοβις με κορυφαίους τους Διαμαντίδη, Πέκοβιτς και Φώτση, αλλά και τους Σάρας και Μπατίστ να μην υστερούν δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης από τους Λιθουανούς. Ο κόσμος του Τριφυλλιού έδωσε βροντερό παρόν και ανάγκασε για πολλοστή φορά παίχτες και προπονητές να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Τι κρατάμε:
Την ομαδάρα του Ζέλικο, τι άλλο;
Τον τρελαμένο κόσμο.

Στο ...διπλανό γήπεδο μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ, η ομάδα ποδοσφαίρου μας έδωσε κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης (2 - 2) για το Τσάμπιονς Λίγκ. Ενώ καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, πράγμα πολύ σημαντικό, φαίνεται πως θα πληρώνουμε όλη τη χρονιά τον λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό του κυρίου Αντωνίου όσον αφορά την αμυντική θωράκιση της ομάδας μας. Ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ και ο Άλεξ Τζόρβας με τις επεμβάσεις του έδειξε ότι η φανέλα με το νούμερο "1" του ανήκει δικαιωματικά. To θερμό χειροκρότημα των 70.000 θεατών στο τελευταίο σφύριγμα του άγγλου διαιτητή (ο οποίος δεν είδε το χέρι στο πρώτο γκολ των γερμανών κατοχυρώνοντας το ως κανονικό) άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και για τις σχέσεις κόσμου και ομάδας που τόσο πολύ έχουν ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια.

Τι κρατάμε:

Τον υπέροχο κόσμο του τριφυλλιού
Την εκπληκτική χωρογραφία
Την απόδοση του Μάντζιου

Θέλουμε να ξεχάσουμε:

Αγγλία-Γερμανία συμμαχία. Ο διαιτητής όχι απλά δεν "έπαιξε" έδρα αλλά μπορούμε να πούμε πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ των Γερμανών ήταν πεντακάθαρο ΧΕΡΙ.
Τα αμυντικά κενά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

..:: Μία ημερομηνία..13/04/2008.30.000 λαός στον δρόμο.Η Αλλαγή::..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Χενκ Τεν Κάτε

Blog Team

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Εγγυητής της ενότητας και της πρωτοπορίας του Συλλόγου